Συνεργασίες σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες

2740425
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, 16:44

KENT728X100

Μετά την Αθήνα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, η εταιρία Mentor17, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες που εξασφάλισε με τους ομίλους The Livingston Group και Capitol & CO.

Η Mentor17, ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις και στον στρατηγικό σχεδιασμό προβολής και επικοινωνίας, ενώ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital crisis management, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με έδρα την Αθήνα.

Συνεχίζοντας τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της, η Mentor 17 ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το The Livingston Group, ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς γραφεία πολιτικής και στρατηγικής επικοινωνίας, lobbying και υπηρεσιών marketing.

Σύμβουλοι και συνεργάτες του ομίλου είναι πρώην μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου, πρώην στελέχη πολιτικών επιτελείων και επιχειρήσεων, ενώ στο πελατολόγιο του συμπεριλαμβάνονται μεγάλες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί καθώς και ξένες κυβερνήσεις και δήμοι.

Ο όμιλος Livingston, έχει την έδρα του στην Ουάσιγκτον και διευθύνεται από τον ιδρυτή του, Robert (Bob) L. Livingston, πρώην μέλους του Αμερικανικού Κογκρέσου και πρώην Προέδρου της Επιτροπής Πιστοληπτικών Ιδρυμάτων.  

Παράλληλα, η Mentor 17, συνεχίζει να εκπροσωπεί κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τον διεθνή όμιλο Capitol & Co, ο οποίος διαθέτει γραφεία στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο και πρόσφατα εγκαινίασε το νέο, στρατηγικής σημασίας, γραφείο του στις Βρυξέλλες.

Με πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της δυναμικής των επιχειρήσεων  και των αγορών το δίκτυο συνεργατών του Capitol & Co, παρέχει στους πελάτες του συμβουλευτικές επενδυτικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και διαρκή αποτελέσματα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, 16:53

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!