Χώρισαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς

1701 ILENIA OYILIAMS DIMITRIS OYGAREZOS 27102018
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση που αφορά στην προσωπική του ζωή, έκανε κατά τη διάρκεια του Πρω1νού του ANT1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, αλλά και τους τηλεθεατές έκανε γνωστό πως χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς.

KENT728X100 1

Οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια κοινής ζωής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανέφερε πολλά για τον χωρισμό τους, ωστόσο τόνισε την αγάπη του για την πρώην σύντροφό του.

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά

error: Content is protected !!