ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μαγειρεύει στην Ελένη Μενεγάκη

Barbarigou Menegaki
banner
milonas 728x120

Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξανά μαζί στο πλατό. Η γνωστή σεφ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε πως θα την βλέπουμε στο μεσημεριανό του Alpha. Η γνωστή σεφ και η παρουσιάστρια είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Πέρυσι ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά με μερικές εμφανίσεις της Αργυρώς στην Ελένη και φέτος είπαν να κάνουν σχεδόν καθημερινές αυτές τις συναντήσεις, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η σεφ τα επαγγελματικά της ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε τα εξής: «Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.

Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας. Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω».

error: Content is protected !!