Ξεκινούν τα οδικά έργα συντήρησης στον άξονα Βόλος – Αγχίαλος – Μικροθήβες

cache 728x3000 Analog medium 747855 34640 2572019

Ξεκινούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή σύμβασης του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, οι εργασίες του έργου «Συντήρηση της Ε.Ο30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ. 

KEN 728X100

Η έναρξη των εργασιών θα αφορά στην τοποθέτηση πλέγματος σε κομμάτια βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων. Συγκεκριμένα πρόκειται να τοποθετηθεί πλέγμα σε δυο βραχώδη ορύγματα τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με παράλληλα άρση των υφιστάμενων βραχωδών καταπτώσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν επίσης κατασκευή οδού προς Σκοπευτήριο Αγχιάλου, κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, επισκευή υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, συντηρώντας υφιστάμενα οδικά δίκτυα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευση οχημάτων. Η ασφαλής μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και όλες μας οι προσπάθειες συντελούν σε αυτό ακριβώς».

error: Content is protected !!