Ξεκινά η απολογία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στη δίκη της Χρυσής Αυγής

nps094181555509883
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες της θεωρούμενης διευθυντικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, μετά την ολοκλήρωση κατά τη σημερινή συνεδρίαση των απολογιών των τελευταίων κατηγορούμενων ως μελών της οργάνωσης.

Οι απολογίες των πρώην βουλευτών θα είναι οι τελευταίες που θα ακουστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά από σχεδόν 400 συνεδριάσεις του δικαστηρίου, στο οποίο η συντριπτική πλειονότητα τους δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα

Στο δικαστήριο θα κληθεί, με αλφαβητική σειρά, ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της περιόδου 2012-2013, η οποία βαρύνεται με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Οι δύο πρώτοι που αναμένεται να βρεθούν στο βήμα του δικαστηρίου είναι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και ο Μιχαήλ-Αβράμης Αρβανίτης , με τον δεύτερο να είναι πιθανότατα αυτός που θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Σήμερα απολογήθηκαν στο δικαστήριο οι Βασίλης Σιατούνης, Αθανάσιος Στράτος, Νίκος Παπαβασιλείου και η αστυνομικός Βενετία Πόπορη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα απολογηθεί ο τέως βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

error: Content is protected !!