Ταύτιση απόψεων Μπέου – Αγοραστού – ΑΓΕΤ «βλέπει» η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου

1541061577530356469 1024x480
milonas 728x120

Απάντηση στη σκληρή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τους κάλεσε να το “βουλώσουν” δίνουν σήμερα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου.

Με ανακοίνωσή του “βλέπουν” ταύτιση απόψεων του Δημάρχου Βόλου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της τσιμεντοβιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν ταυτόχρονα Περιφερειάρχης και Δήμαρχος κατηγορούν την Επιτροπή Αγώνα για δυσφήμιση της πόλης του Βόλου. Την ίδια στιγμή που η γνωστή τσιμεντοβιομηχανία απειλεί τους πολίτες με αγωγές για δυσφήμισή της. Ταύτιση απόψεων ή ταύτιση συμφερόντων;

Όσο και να απειλούν, όμως, αλλά και όσο και αν αυτοί μας καλούν να το βουλώσουμε, οι πολίτες – εντός και εκτός Μαγνησίας – γνωρίζουμε καλά ότι η δυσφήμιση προέρχεται από τη βρώμα που σκεπάζει την πόλη και δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από τα λαμπιόνια ούτε πίσω από γιορτινές φιέστες. Είναι εκεί και μυρίζει ανυποχώρητα σε κατοίκους και τουρίστες, θυμίζοντας πάντα τους υπαίτιους της δυσφήμισης της περιοχής μας. Κι αυτοί θα καταγραφούν για πάντα στη συνείδηση του κόσμου, παρά τη συντονισμένη προσπάθεια για το αντίθετο. 

error: Content is protected !!