ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο λεπτό» με τη Βούλα Τουλούδη

FB IMG 1565700873872
banner
milonas 728x120

Η Βολιώτισσα καθηγήτρια μουσικής Βούλα Τουλούδη απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό της!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι… να είναι ηλιόλουστη και να  ακούσω μόνο ευχάριστα νέα.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι…να μου πουν ψέματα και να με εκμεταλλευτούν.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Πολιτισμός βέβαια. Ο πολιτισμός είναι ο συνδετικός κρίκος για την πολιτική και τα κοινωνικά δρώμενα.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… τα παιδιά μου!

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι…το γέλιο και η ανάγκη να βλέπω χαμογελαστούς και ευτυχισμένους ανθρώπους γύρω μου.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν…όταν έδωσα παραπάνω απ’ ότι έπρεπε. Πλέον δεν αντέχω την αχαριστία και την αγνωμοσύνη .

✓ Έρωτας ή αγάπη; Η αγάπη που είναι και η συνέχεια του έρωτα.

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο;Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων αλλά ακόμα περισσότερο με τρομάζει η κλιματική αλλαγή και το αβέβαιο μέλλον των παιδιών μας.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι;Όταν συναντήσω τους παλιούς μου μαθητές και ακούσω “Δασκάλα με θυμάσαι; Ήσουν η αγαπημένη μου» Χαχαχα είναι όμορφο και συγκινητικό.

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… Αισιόδοξη, ρομαντική με τρομερό πείσμα να γίνεται όταν κάτι το βάλω σκοπό και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για τους φίλους μου!!!

 

error: Content is protected !!