Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λάρισα – Είχε στην κατοχή του 6 κιλά ηρωίνης και δύο όπλα

milonas 728x120

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 6 κιλά ηρωίνης, δύο όπλα και 0,200 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει το προσωπικό για τη μεγάλη του επιτυχία. Αναλυτικά:

«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει το προσωπικό του ΤΔΝ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, για τη σύλληψη αλλοδαπού και τη κατάσχεση 6 κιλών ηρωίνης, 0,200 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο όπλων. Η τεράστια αυτή επιτυχία μόνο τυχαία δεν είναι και έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης δράσης των υπηρεσιών της ΥΑΛ, εντός της ίδιας εβδομάδας, με τη σύλληψη αρχαιοκάπηλων και την ανεύρεση πληθώρας αντικειμένων και τη ταυτοποίηση και σύλληψη τσαντάκια, που είχε καταστεί ο τρόμος των γυναικών στη πόλη μας.

Όλα αυτά προστίθενται σε μια σειρά επιτυχιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, που δικαίως την έχουν προσδώσει το προσωνύμιο της “Ναυαρχίδας” της ΔΑ Λάρισας. Το Σωματείο υπερήφανο, όπως και το σύνολο των συναδέλφων, για τον επαγγελματισμό,τη συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των υπηρετούντων στην ΥΑΛ, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι τους και να τους στηρίζει με κάθε τρόπο.»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!