Η τοποθέτηση της Γ. Μποντού – Τοκαλή για το θέμα του hot spot στη Ν. Αγχίαλο

55840605 548200912337160 871681999478194176 o
stergiou
728x110 3

Πολλά ερωτήματα δέχεται καθημερινά η Γεωργία Μποντού – Τοκαλή για την δημιουργία hot spot μεταναστών στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου. Η ίδια με δήλωσή της αναφέρει:

“Tο προσφυγικό ζήτημα πέρα από εθνικό και διεθνές ζήτημα ,τις τελευταίες μέρες οι γνωστοί άγνωστοι το έχουν αναγάγει σε τοπικό ζήτημα της Νέας Αγχιάλου και σκοπίμως διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να μπερδέψουν τον κόσμο. Άλλο είναι η χρήση γης για υποδοχή και εγκατάσταση προσφύγων και άλλο είναι η δημιουργία hot spot!!!Η δημιουργία τους είναι κυβερνητική απόφαση και δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση για τη Δημοτική Ενότητα Ν.Αγχιάλου!
Τελικά το απύθμενο πολιτικό μίσος κάποιων δεν υπολογίζει τίποτε.Προκαλούν πανικό στον κόσμο και εκμεταλλεύονται την υποχρεωτική εναρμόνιση στο νέο νόμο για τις χρήσεις γης για να λαικίσουν ,να λασπώσουν,να παραπλανήσουν και φυσικά να έχουν και μια δημοσιότητα στα ΜΜΕ.
Και αν η συγκεκριμένη χρήση γης δεν περιλαμβανόταν στο ΓΠΣ,τότε το παραμύθι θα είχε άλλη πλοκή.Θα μας κατηγορούσαν ότι είμαστε απάνθρωποι,φασίστες και φυσικά παράνομοι, αφού δεν θα εφαρμόζαμε το νόμο στο σύνολό του.”

error: Content is protected !!