Παράσταση διαμαρτυρίας του ΕΚΛ αύριο Τρίτη έξω από τα γραφεία του ΣΘΕΒ

ekl
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η παράσταση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Λάρισας θα γίνει έξω από τα γραφεία του τοπικού ΣΘΕΒ (επί της Π.ωΕθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας) αύριο  την Τρίτη 8 Οκτώβρη, στις 11:00 το πρωί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Εργατικό Κέντρο Ν.Λάρισας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του τοπικού ΣΘΕΒ(επί της Π.Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας) αύριο  την Τρίτη 8 Οκτώβρη, στις 11:00 το πρωί, με αφορμή την απαράδεκτη προσφυγή του ΣΕΒ στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στο ξεπάγωμα των τριετιών.

Είναι μια προσφυγή που επιβεβαιώνει ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν την κατάργηση τους. Επιδιώκουν να μπορούν να διαμορφώνουν τους μισθούς όπως θέλουν κι όποτε θέλουν.

Στοχεύουν στα δικαιώματα των εργαζομένων, χωρίς αυξήσεις στους μισθούς, χωρίς ώριμα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα, με γενικευμένη ευελιξία.

Σταθερός τους στόχος είναι το χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων, της σταθερής και μόνιμης δουλειάς. Θέλουν και νομικά να βάλουν πάγο στις κατακτήσεις και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Απάντηση στους σχεδιασμούς τους έδωσαν ήδη οι εργαζόμενοι με την επιτυχία των Απεργιών στις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη και συνεχίζουμε με την κλιμάκωση του αγώνα.

Δυναμώνουμε τον Αγώνα για Συλλογικές Συμβάσεις

Για Σύγχρονους Όρους Δουλειάς και Αμοιβής

Για Ζωή με Δικαιώματα

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!