Εντυπωσίασε ο Βολιώτης Αργύρης Πανταζάρας στην πρεμιέρα του σίριαλ για τον Πόντο

Το Κόκκινο Ποτάμι
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

«Το Κόκκινο Ποτάμι», η συγκλονιστική ιστορία αγάπης με φόντο τη σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Πρόκειται για μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή με πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η σειρά του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, είχε θερμή υποδοχή στο Twitter τόσο πριν όσο και μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Το #kokkinopotami ήταν Νο1 trend στο ελληνικό Twitter κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς του Open. Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών ήταν «δυνατές», αλλά οι χρήστες στα social media ξεχώρισαν στο πρώτο επεισόδιο εκείνες του Αργύρη Πανταζάρα, του Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση, ενώ θετικά σχολιάστηκαν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Το Κόκκινο Ποτάμι – Οι χαρακτήρες που εντυπωσίασαν τους τηλεθεατές

O Βολιώτης Αργύρης Πανταζάρας συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια στον ρόλο του Θέµη Παυλίδη. Βετεράνος του πολέµου, που έχει σφυρηλατηθεί στη φωτιά του µακεδονικού αγώνα. Γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο πόλεµος είναι άγριο πράγµα, γι’ αυτό µέσα του είναι λαβωµένος. Οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν ότι πρόκειται για έναν από τους πιο καλούς Έλληνες ηθοποιούς του θεάτρου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Οι συνεργασίες του με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, τον Λευτέρη Βογιατζή και την Κατερίνα Ευαγγελάτου είναι ενδεικτικές της ποιότητάς του.

5_4.jpg

Το 2016 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» και διέθεσε το χρηματικό έπαθλο του βραβείου σε ανθρωπιστική βοήθεια. «Αυτό που με καθήλωσε και με συγκίνησε στο Κόκκινο Ποτάμι είναι ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης» είχε πει ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας για τη συμμετοχή του στη σειρά.

error: Content is protected !!