ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βολιώτης στην τέταρτη θέση της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ

E9B34D5C AE08 7896 00AE F143C6504B7F
milonas 728x120

Στην, τιμητική, 4η θέση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκε ο Κώστας Τσιαγκλιώτης χθες, στο Συνέδριο της Νεολαίας της ΝΔ. Το στέλεχος που προέρχεται από τις οργανώσεις της Μαγνησίας, επανεκλέχθηκε στο μαζικότερο Συνέδριο της Οργάνωσης για 4η συνεχόμενη θητεία, αποδεικνύοντας ότι μπορεί και αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό τις Περιφερειακές Οργανώσεις. Με μία, άκρως, πολιτική ομιλία την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου όπου ανέφερε τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της Οργάνωσης, αλλά και έναν πλήρη απολογισμό της δράσης του τα τελευταία 3 χρόνια, οι Σύνεδροι της γαλάζιας νεολαίας έδειξαν ξανά την εμπιστοσύνη τους στο στέλεχος της Μαγνησίας. 

Σε ένα Συνέδριο όπου οι 2111 Σύνεδροι προήλθαν από την συμμετοχή 70500 μελών, ο Κώστας Τσιαγκλιώτης ψηφίστηκε με 938 ψήφους, όντας πλέον το μόνο στέλεχος στο ανώτατο όργανο της ΟΝΝΕΔ που προέρχεται από τις οργανώσεις της Μαγνησίας. Μετά από μία μακρόχρονη πορεία στις οργανώσεις του Αιγαίου, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται πολιτικά στην πόλη του Βόλου και ήταν και ο κύριος υπεύθυνος της επιστροφής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου στην πρώτη θέση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην πόλη του Βόλου μετά από 15 σχεδόν χρόνια.

 Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, περιμένουμε να δούμε λοιπόν, ποια θέση του Εκτελεστικού της Οργάνωσης θα του εμπιστευτεί ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης που τους συνδέει και μια προσωπική φιλία εδώ και 10 χρόνια.

error: Content is protected !!