Για δειλία και φυγομαχία κατηγόρησε τη ΝΔ ο Κυριάκος Βελόπουλος

2745717
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019, 22:00

KEN 1

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγορώντας την, τόσο για δειλία, όσο και φυγομαχία.

Για δειλία κατηγόρησε την ΝΔ, γιατί «παραπέμπει μόνο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και δεν τολμά να βάλει στο κάδρο και τον Αλέξη Τσίπρα», και φυγομαχία, γιατί «απουσιάζουν από τα έδρανα οι υπουργοί της για να υπερασπιστούν τη πρόταση της».

«Αυτό που είδαμε είναι δύο παρατάξεις, η μία να μιλά για σκευωρία και η άλλη για μιζαδόρους. Είστε ένοχοι όμως και οι δύο. Γιατί η φαρμακευτική δαπάνη είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Έχασε η χώρα 20 δισ. ευρώ και κανείς δεν σκέφτηκε να ερευνήσει το σκάνδαλο να δούμε ποιοι τα έπαιρναν από τη Novartis», σημείωσε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Είστε δειλοί. Λέτε να ξύπνησε μια μέρα ο κ. Παπαγγελόπουλος και είπε “να ενοχοποιήσω τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Πικραμμένο” χωρίς να ξέρει τίποτα ο πρωθυπουργός; Αν είστε έντιμοι, αν πιστεύετε ότι έγινε σκευωρία, να βάλετε και τον πρώην πρωθυπουργό στο κάδρο. Δειλιάζετε όμως απέναντι στον Τσίπρα. Γι’ αυτό αφήσατε τα δευτεροκλασάτα στελέχη σας να υπερασπιστούν τη πρόταση σας. Είναι εικόνα αυτή με τα άδεια υπουργικά έδρανα; Είναι φυγομαχία. Φυγομαχεί η κυβέρνηση. Και θέλετε να βάλετε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα που εσείς εκθρέψατε;» 

«Είναι σαφές ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης δεν είναι να παίζει κανείς μαζί της, γιατί όταν παίζει, καίγεται και ο ίδιος», επεσήμανε ο κ. Βελόπουλος.

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ για προσπάθεια αποπροσανατολισμού, τονίζοντας ότι ο πραγματικός στόχος της πρότασής της είναι να έχει άλλοθι για τα εγκλήματα που κάνει πάνω σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι το προσφυγικό και το μεταναστευτικό.

Ο κ. Βελόπουλος επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για το πρόγραμμα κατάρτισης και εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών κάνοντας λόγο για «εθνικό έγκλημα».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019, 23:15

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!