«Ντου» του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου – Τι ζήτησαν από τον Διευθυντή του ιδρύματος

girokomio volou erotimata apo tin ekpiisi klirodotimatos anafora tou dimou ston isangelea ΒΟΛΟΥ 1024x480 1024x480
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Εισβολή” στο Γηροκομείο του Βόλου έκανε η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας” σήμερα το μεσημέρι στις 15.45, σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

KENT728X100

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα, και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.

Αρχικά, μπήκαν από την κεντρική πύλη και ζήτησαν να συναντήσουν τον διευθυντή του ιδρύματος Γιάννη Τρυφωνόπουλο, αφού ο πρόεδρος Παύλος Πάνος, δεν ήταν παρών.

Συνολικά, στη διαμαρτυρία συμμετείχαν είκοσι άτομα, τα οποία είχαν φθάσει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Τα μέλη του “Ρουβίκωνα” ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος, οτι “δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου”  και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την “επίσκεψη”.

Μάλιστα, προειδοποίησαν οτι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

 

 

 

error: Content is protected !!