Ανακοινώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου

milonas 728x120

Ανακοινώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου:

ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ξεκίνησε και φέτος η λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων στην ενορία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Κάθε Κυριακή, στο φιλόξενο χώρο της Κατακόμβης,  στις 11 το πρωί θα γίνεται το Κατηχητικό Σχολείο των μαθητών του Δημοτικού σχολείου και το απόγευμα στις 4:30 των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Αγαπητοί γονείς,

Έχοντας επιλέξει να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στο Κατηχητικό, δεν κάνετε απλά μία σωστή επιλογή. Επενδύετε στην πνευματική θωράκιση του παιδιού σας και ασφαλίζετε τον πλέον πολύτιμο θησαυρό που έχετε στα χέρια σας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κάθε Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στο φιλόξενο χώρο της «Κατακόμβης» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, γίνονται τα μαθήματα της παιδικής και νεανικής χορωδίας. Έμπειροι καθηγητές μουσικής διδάσκουν στα παιδιά κλασική μουσική και όμορφα τραγούδια, με επικεφαλής τον Καθηγητή Μουσικής κ. Νικόλαο Οικονόμου, Διδάκτορα Σύνθεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους τους γονείς να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Ιερού Ναού και να στείλουν τα παιδιά τους, ώστε να στελεχώσουν και να κοσμήσουν με την παρουσία και τις γλυκύτατες φωνές τους τη χορωδία της ενορίας μας.

Ανακοινώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου
Ανακοινώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και ΤυρνάβουΑνακοινώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!