Φωτιά σε αποθήκη σπιτιού στον Βόλο

2746149
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019, 16:33

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αποθήκη που βρίσκεται σε αυλή σπιτιού στη Λεωφόρο Αθηνών στο Βόλο. 

Άμεσα έπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, επειδή στην αποθήκη υπήρχε δεξαμενή πετρελαίου και φιάλη υγραερίου, άρα ο κίνδυνος έκρηξης ήταν μεγάλος.  

Στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα από την Υπηρεσία της Β’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου για να συνδράμει στο έργο της πυρόσβεσης, καθώς και αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση. 

Στο σπίτι βρισκόταν η 72χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά. Γείτονες, αφού είδαν πυκνούς μαύρους καπνούς να βγαίνουν από την αποθήκη και άκουσαν έναν κρότο, κάλεσαν την Πυροσβεστική και μπήκαν στην αυλή προσπαθώντας να βοηθήσουν. Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα, περιόρισαν τη φωτιά και στη συνέχεια την έσβησαν. Η δεξαμενή που περιείχε πετρέλαιο κάηκε, όμως δεν προκλήθηκε έκρηξη.

Η φωτιά κατασβήστηκε πλήρως σχεδόν μία ώρα μετά την εκδήλωσή της, ενώ για τα αίτια που την προκάλεσαν διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: taxydromos.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019, 16:33

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!