Δείτε το βίντεο από την έφοδο Μπέου στο κέντρο του Βόλου

DSC 0043
stergiou
fotou
728x110 3

Οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων έγινε σήμερα στις 11.00 το πρωί από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία.

728X100

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη εμφανίστηκε πάνω σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην αρχή της Ιάσονος. Από εκεί μαζί με τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους άνδρες της Τροχαίας Βόλου, αλλά και στενούς του συνεργάτες απομάκρυναν τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει στον λεωφορειόδρομο, στην αριστερή πλευρά της οδού, αλλά και σε όσους εκείνη την ώρα παρανόμως έκαναν φορτοεκφορτώσεις.

Ο κ. Μπέος διέσχισε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος, της οδού Δημητριάδος, της οδού Κ. Καρτάλη έως την Ανθίμου Γαζή και κατέβηκε την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Εκεί μάλιστα είχε αντιπαράθεση με επαγγελματίες οι οποίοι είχαν κάνει κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αφήνοντας προιόντα προς πώληση πάνω στα πεζοδρόμια, και η Δημοτική αστυνομία του επέβαλε πρόστιμα 200 ευρώ.

Μαζί με τον κ. Μπέο ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ανδρέας Ζέρβας, Γ. Βλιώρας, Απ. Μαλαματίνης και Θ. Σταυρίδης.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Μπέος υπογράμμισε ότι πλέον οι έλεγχοι θα γίνονται εντατικά και σε καθημερινά βάση προκειμένου να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η πόλη και να καταστεί λειτουργική. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάος – τόνισε ο Δήμαρχος – που προκαλούν δυστυχώς οδηγοί που δεν αγαπούν την πόλη, δεν συμμορφώνονται και παρκάρουν όπου θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανένα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της εκτός ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων από φορτηγά, ζήτησε την τήρηση του ωραρίου μέχρι τις 10 το πρωί που προβλέπει ρητά η κανονιστική διάταξη του Δήμου και ζήτησε τη συνεργασία γι αυτό και των επιχειρηματιών – καταστηματαρχών.

Τέλος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος, υπογράμμισε ότι θεαματική βελτίωση της κατάστασης στο θέμα της στάθμευσης αναμένεται να προκύψει από την ολοκλήρωση του νέου πάρκινγκ της Φιλελλήνων, που αναμένεται μέχρι τον προσεχή Μάρτιο, ενώ μπαίνει ξανά στο τραπέζι το θέμα της παραχώρησης από τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου του οικοπέδου της Κ. Καρτάλη – παραλίας και Ιάσονος και έκτασης του ΟΣΕ, ώστε να αξιοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης πορς όφελος της πόλης.

Τέλος ο κ. Μπέος απέκλεισε χαριστικές συμπεριφορές με την ακύρωση κλήσεων για παράνομη στάθμευση. “Πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι, με πρώτο και μένα που “τρώω’ αρκετές κλήσεις για παράνομη στάθμευση” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

error: Content is protected !!