Ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

2746640
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 11:38

Δύο άτομα είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της φονικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης ξηρασίας.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι ηλικίας που αναζητούνταν από την αστυνομία, βρέθηκε  καμένο στην αγροτική περιοχή στην πόλη απομακρυσμένη πόλη Κουνγκμπάρ, που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από την βορειοανατολική ακτή της πιο πυκνοκατοικημένης πολιτείας της Αυστραλίας.

«Η Αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας και αξιωματικοί της ιατροδικαστικής υπηρεσίας επέστρεψαν στην κατοικία και, πριν από λίγο, εντοπίστηκαν μέσα στον χώρο δύο απανθρακωμένα πτώματα», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Περισσότερα από 70 σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι. Οι τελευταίες αυτές δασικές πυρκαγιές επιδεινώνουν την κατάσταση για τις κοινότητες που ήδη υποφέρουν από την χειρότερη ξηρασία που σημειώνεται στα χρονικά της περιοχής.

Η φωτιά στη Νέα Νότια Ουαλία έχει απανθρακώσει περισσότερα από 80.000 εκτάρια δασικής περιοχής, μόνο μέσα σε αυτή την εβδομάδα, και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της πολιτείας η περίοδος των δασικών πυρκαγιών αναμένεται μακρά.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 11:38

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!