Αναφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σχετικά με την  πλήρωση της κενής θέσης αιματολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ 7 1024x768 1024x768
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναφορά κατέθεσαν οι Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας-Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου, προς τον κ. Υπουργό Υγείας, την επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία. 

KEN 1

Στην αναφορά τους οι Βουλευτές επισημαίνουν το γεγονός ότι στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν Βόλου υπηρετούν μόνο δύο ιατροί, οι οποίοι, παρότι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τον φόρτο. 

Επίσης αναφέρουν ότι η Μονάδα Κινητής Αιμοληψίας που είναι διαθέσιμη, είναι δυσλειτουργική, λόγω παλαιότητας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αναβάλλεται μία προγραμματισμένη εξόρμηση για συλλογή αίματος και να χάνεται έτσι ένας σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος, που είναι ζωτικής σημασίας για τους πάσχοντες. 

Ο κ. Μεϊκόπουλος και η κ. Παπανάτσιου σημειώνουν ότι η πλήρωση της κενής θέσης αιματολόγου και η αγορά νέας κινητής μονάδας αιμοληψίας, είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί στην ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών, ώστε να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της μονάδας.

error: Content is protected !!