Στη φυλακή οι τρεις Βολιώτες που συνελήφθησαν στα Γρεβενά με 116 κιλά κάνναβης

fylaki 682x384

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή Γρεβενών και με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, προφυλακίστηκαν μέχρι τη δίκη τους, οι τρεις Βολιώτες που συνελήφθησαν  στα Γρεβενά, να μεταφέρουν 116 κιλά κάνναβης σε δυο οχήματα. Οι δράστες 51, 36 και 34 ετών αντίστοιχα,  αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της κατοχής, μεταφοράς και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς και της παραβίασης του νόμου περί όπλων σε βαθμό πλημμελήματος. Εντωμεταξύ ο 52χρονος που συνελήφθη στο Βόλο και μεταφέρθηκε στα Γρεβενά, για συν εκδίκαση, αφέθηκε ελεύθερος αφού του ασκήθηκε δίωξη ,για κατοχή ναρκωτικών πλημμεληματικού χαρακτήρα (στην κατοχή του βρέθηκαν 10γρ. κάνναβη και επιπλέον είναι ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δυο οχημάτων που μετέφεραν την κάνναβη)

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θυμίζουμε ότι οι τρεις συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης  Τρίτης σε περιοχή των Γρεβενών, όταν μετά από  έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  36χρονος, βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 116 κιλών και 100 γραμμαρίων, ενώ οι άλλοι δυο 51 και ο 34 αντίστοιχα, ως οδηγός και συνοδηγός, έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 52χρονου Βολιώτη, λειτουργούσαν ως προπομποί και ενημέρωναν τον 36χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 5 κινητά, ένα μαχαίρι και 260€.

Τέλος, οι έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν επίσης  5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 271,4 γραμμαρίων και 1 ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

 

 

πηγη

error: Content is protected !!