ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα Μπίζιου

vlaxoi 3 600x405

«Οι Βλάχοι είναι παντού γιατί οι Έλληνες είναι παντού!» Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό της η βουλευτής της ΝΔ στο νόμο Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, συμμετέχοντας στην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

«Ένα μόνο πράγμα θα ήθελα να σας καταθέσω, έχοντας τώρα το μυαλό μου, στο χωριό μου ψηλά στη Σαμαρίνα:

Όλοι εμείς οι απόγονοι των ένδοξων προγόνων μας, των μεγάλων ευεργετών του ελληνικού κράτους, θα πρέπει να έχουμε αυτό τους το ιστορικό αποτύπωμα ως πυξίδα της δίκης μας πορείας!

Να τους μοιάσουμε και να τους ξεπεράσουμε, βοηθώντας την Ελλάδα μας να μεγαλουργήσει», κατέληξε στον χαιρετισμό της η Λαρισαία βουλευτής, η οποία είχε την ευκαιρία, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης να μιλήσει με αρκετούς εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων που έδωσαν το παρών.

Στην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα ΜπίζιουΣτην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα ΜπίζιουΣτην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα ΜπίζιουΣτην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα ΜπίζιουΣτην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα ΜπίζιουΣτην 8η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας η Στέλλα Μπίζιου

Πηγή: onlarissa.gr

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
error: Content is protected !!