Θέλουν να βάλουν λουκέτο στον ΧΥΤΑ Βόλου – Αυστηρή προειδοποίηση Μπέου

XYTA 1 1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Την αποκάλυψη οτι η Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος έχει επιδόσει στον Δήμο Βόλου πόρισμα, στο οποίο αναφέρει την αναγκαιότητα να μπει λουκέτο στον ΧΥΤΑ του Βόλου.

Σύμφωνα με αυτό, ο ΧΥΤΑ χαρακτηρίζεται ακατάλληλος και πρέπει να τερματίσει τη λειτουργία του, μετατρέποντας τον Βόλο σε μία υγειονομική βόμβα, αντίστοιχη των ημερών του Πύργου Ηλείας.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έκανε γνωστό το θέμα χθες, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου επιτιθέμενος στον επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Αποστολάκη, κατηγορώντας την ανιψιά του τ. υπουργού Σ. Φάμελου και τον τ. γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος ανέφερε:

Επειδή θα μπορούσες να είσαι παιδί μου, ηλικιακά, έχω παιδί άλλωστε στην ηλικία σου, αν θέλεις να έχεις πορεία στην πολιτική, κοίταξε να διεκδικήσεις, με την προσωπικότητά του ότι θέλεις, και όχι να κρέμεσαι από μία θέση ή αν θα σε προτείνει το κόμμα ή αυτός ο κοπρίτης ο Πουλάκης, που σε έβαλε να κάνεις μήνυση για αντιποίηση αρχής. Ούτε που ξέρει τι σημαίνει. Το σημαντικότερο όμως, βρήκαν μία Χριστοφόρου, ανιψιά του Φάμελου και με καταγγελία από τα καρτούνς, τα μίκι μάους, έκρινε τον ΧΥΤΑ ακατάλληλο. Να κλείσει δηλαδή ο ΧΥΤΑ του Βόλου. Που να πάνε δηλαδή τα σκουπίδια; Στο σπίτι σας θα τα φέρω! Ήδη προκάλεσε αρκετά κακά στην πόλη αυτός. Έκανε έκθεση λοιπόν να κλείσει ο ΧΥΤΑ. Νομίζει οτι θα επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει Πύργος. Ε, δε θα γίνει. Μπερδέψατε το μίσος σας απέναντί μου, με το καλό της πόλης. Ο Βόλος δεν είναι του Μπέου, θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά.”

error: Content is protected !!