Ο Αχ. Μπέος συνάντησε τους γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

beos neapoli
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

 

Με τους γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ του μικρού που έχει συγκλονίσει και ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την κοινωνία με το πρόβλημα της υγείας του και με τον αγώνα δρόμου που γίνεται για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να λάβει μια σωτήρια φαρμακευτική θεραπεία στης ΗΠΑ, συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος αφού εξέφρασε στους γονείς, στον κ. Γιώργο Γλωσσιώτη και την κ. Ρία Μπακάλη (που μάλιστα κατάγεται από τη Νέα Ιωνία) την συμπαράστασή του στον μεγάλο αγώνα που δίνουν και συζητώντας τρόπους συμβολής στην προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ, που απαιτείται, επικοινώνησε με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ Βόλος και συμφώνησαν όπως στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στον Βόλο, που είναι την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ, μέρος των εισπράξεων να διατεθεί για ενίσχυση του αγώνα του Παναγιώτη – Ραφαήλ για τη ζωή του.

Παράλληλα στον ίδιο αγώνα θα τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού και της οικογένειάς του με όποιο ποσό μπορούν.

Ο Δήμαρχος Βόλου ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τους διοικούντες την ΠΑΕ για την μεγάλη κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν και καλεί όλους τους πολίτες του Βόλου, φιλάθλους ή μη, να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια για τη σωτηρία του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

error: Content is protected !!