ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον ΔΕΔΔΗΕ του Βόλου ο Δήμαρχος Σκιάθου για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου

71914309 553777842038577 2020764937193783296 n
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς όλους τους καταναλωτές είναι πρωτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και του Αντιδημάρχου  Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών Έργων Γιάννη Τσανάκα, με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), περιοχής Βόλου Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και τον Τομεάρχη Εκμετάλλευσης ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Βόλου Ευάγγελο Μπέη.

KEN 1

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενεργειακή επάρκεια της Σκιάθου και η ενημέρωση σχετικά με το έργο εγκατάστασης ενός πέμπτου υποθαλάσσιου καλωδίου ρεύματος μέσης τάσης, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το 2020, και προβλέπει κατασκευή υποσταθμού ΥΤ/ΜΤ στη Σκιάθο και πόντιση νέου υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς ενέργειας Υψηλής Τάσης από το Μαντούδι στη Σκιάθο. Για την υλοποίηση του έργου σημαντική ήταν η συμβολή της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, όπως και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου.

Ακόμα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον προγραμματισμό έργων με στόχο την αισθητική αναβάθμιση περιοχών με βελτιώσεις που αφορούν σε υπογειοποίηση καλωδίων, εργασίες για την εγκατάσταση επίγειων σταθμών μέσης τάσης σε αντικατάσταση των εναέριων,  αλλά και για έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στο προσεχές μέλλον όπως το εναέριο δίκτυο στην περιοχή της Μεγάλη Άμμου, αλλά και η επέκταση του δικτύου φωτισμού στο οδικό δίκτυο.

error: Content is protected !!