Διαχώρισε τη θέση του από την Επιτροπή Πολιτών – Θα ζητήσει παραιτήσεις

67478486 2907971195940088 4014068875699159040 o
milonas 728x120

Ο Γιάννης Κάιρας είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, ο οποίος έχει αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα για την απαγόρευση καύσης RDF στην τσιμεντοβιομηχανία.

Χθες, διαχώρισε τη θέση του από την Επιτροπή όμως, διότι πληροφορήθηκε οτι στη δικαστική διαμάχη με την ΑΓΕΤ θα συμμετέχει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του αναφέρει:

“Με μεγάλη μου λύπη έμαθα λίγες ώρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της επιτροπής πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ ότι έχει “επιβληθεί” από τους δικηγόρους Μόσχο κτλ ότι πως μέσα στο team τους στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, θα είναι η Μαρίνα η Χρυσοβελώνη, επιβάλλοντας έτσι την πολιτική τους ατζέντα για όλα τα μέλη της επιτροπής χωρίς καν να περάσει από συνέλευση των μελών αυτό το σημαντικό θέμα. Όπως είναι φυσικό επακόλουθο διαχωρίζω από τώρα την θέση μου και άμεσα από αυτή την υποχώρηση μελών της επιτροπής πολιτών έναντι δικηγόρων νομικών που δεν τους έχω δεί ούτε κανένας άλλος συναγωνιστής (τους νομικούς αυτούς) να κρατάνε και κάνα πανό ούτε να συλλαμβάνονται για τους αγώνες τους.
Ο αγώνας μου για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια καλύτερη κοινωνία θα συνεχιστεί όπως ήταν και πριν καθαρός και στην επόμενη συνέλευση θα ζητήσω την παραίτηση όσων επέβαλλαν αυτήν την “υποχώρηση τακτικής” που καταδικάζει τον αγώνα μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται”

error: Content is protected !!