Τον άφησαν μόνο στα βαθιά

apodstolakis11
stergiou
fotou
728x110 3

Η αλήθεια είναι οτι ο Ιάσονας Αποστολάκης υπέστη και μία προσωπική συντριβή στις εκλογές του Μαίου για τον Δήμο Βόλου. Και ευθύνη, εκτός της ατομικής, έχουν όλοι εκείνοι που του “φουσκώσαν” τα μυαλά, βάζοντάς τον μπροστά σε μία διαδικασία που φαινόταν χαμένη από… χέρι.

728X100 3 1

Κανείς από τους… σοβαρούς συμμετέχοντες δεν πίστεψε ποτέ, πως μπορεί ο νεαρός Ιάσονας να κερδίσει τον Αχιλλέα Μπέο. Γι’ αυτό και με μεγάλη ευκολία του χρέωσαν την αποτυχία ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κακό είναι οτι ο ίδιος, αντί να επιμείνει σε μία προσπάθεια να ενώσει τις “προοδευτικές δυνάμεις” με άλλον επικεφαλής, αναλώθηκε στο να διαφημίσει με πενιχρά οικονομικά μέσα την δική του υποψηφιότητα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Άλλωστε, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη το είπε ξεκάθαρα. “Ελάχιστα βοηθήσαμε την υποψηφιότητά του όλοι μας”. Οπότε το 12% φαντάζει τελικά ένα καλό νούμερο για τον κ. Αποστολάκη, ο οποίος έχει μείνει με μία ομάδα λίγων συνεργατών στο πλευρό του, και με μία κομματική αμφισβήτηση στο πρόσωπό του. Πιθανά άδικο, αλλά η πολιτική ποτέ δεν ήταν δίκαιη.

error: Content is protected !!