Νέα κόντρα Μπασδάνη – Πλαστάρα με φόντο το ΓΕΜΗ: «Λογική του παραλόγου»

1504875839995445003
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ για τα τέλη ΓΕΜΗ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης δήλωσε τα εξής: «Για λογική του παραλόγου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΜ αναφορικά στην απόφαση που ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για εξουσιοδότηση προς την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για την αποστολή τελών ΓΕΜΗ στη ΔΟΥ για το έτος 2015.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι το… παράλογο στην ανακοίνωση επικρατεί, αφού ενώ αρχικά ενημερώνει ο κ. Πλαστάρας ήταν ο μόνος που μειοψήφησε διαφωνώντας, εν συνεχεία, στο ίδιο ακριβώς κείμενο, η ΟΕΒΕΜ καλεί τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στο ΓΕΜΗ για το 2015, ώστε να μην βεβαιωθούν στις ΔΟΥ!

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΜ –αν και καθυστερημένα- να ακολουθήσει το παράδειγμα του Επιμελητηρίου που προ εξαμήνου ακόμη είχε ενημερώσει για το θέμα τα μέλη της, τόσο με σχετικές ανακοινώσεις, όσο και με καταχωρήσεις στον Τύπο, ενώ ήδη έχει ανακοινώσει και μηναία παράταση στις πληρωμές τελών ΓΕΜΗ.

Καλούμε τέλος τον κ. Πλαστάρα να μας διευκρινίσει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την απόφαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ή αν διαφωνεί συμφωνώντας ότι τα τέλη ΓΕΜΗ του έτους 2015 πρέπει να πληρωθούν».  

error: Content is protected !!