ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Αρχοντικό Ζαφειρίου το 8ο Bazaar βιβλίου

MOYTSINA BAZAAR BIBILIOY AFISA A3 2019 1 1024x480
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Το Βιβλίο…… ένα παράθυρο στον κόσμο !!! Το Κέντρο Πολιτισμού  « ΙΩΛΚΟΣ» διοργανώνει το 8οBazaar  βιβλίου,  στις 20 Οκτωβρίου 2019, ημέρα  Κυριακή  από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 7 , στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

KENT728X100

Το Bazaar  του βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο  αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών.

Το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στον κόσμο, αφού μέσω αυτού ενημερωνόμαστε για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Όμως η σημαντικότερη προσφορά του είναι η καλλιέργεια του ανθρώπου, ηθική και πνευματική.Βοηθάει σημαντικά στην ολοκλήρωση της ανθρώπινης προσωπικότητας και ο άνθρωπος αποκτά πολύτιμες γνώσεις για την πορεία της ζωής του.

Κατ΄επέκταση το βιβλίο ασκεί θετική επίδραση στη ψυχοσύνθεσήτων ανθρώπων και εμπλουτίζουν την προσωπικότητά τους, με αποτέλεσμα να εξοστρακίζουν τα αρνητικά στοιχεία του εαυτού τους και να οπλίζονται με αρετή.Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι διαχρονικά υπήρχε μια άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση μεταξύ ανθρώπου και βιβλίου. Το βιβλίο ήταν η αστείρευτη πηγή γνώσης, το εργαλείο της δουλειάς, η πυξίδα της κριτικής σκέψης. Ωστόσο, αφενός η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, αφετέρου το αέναο κυνήγι του χρήματος και της επαγγελματικής αποκατάστασης- με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για την ανάγνωση ενός βιβλίου στην ανιαρή καθημερινότητα- έχουν διαταράξει το δεσμό αυτό.Σύμφωνα με τον Κικέρωνα, «αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται».

΄Οσοιλοιπόν θελήσουν να επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου, όσοι αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα , θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών , όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά , ιστορικά , ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά σε πολύ χαμηλές τιμές , ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται, που δεν είναι άλλος παρά η στήριξη στον συνάνθρωπό μας.

Τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar   προέρχονται από προσφορές μελών, φίλων και εκδοτικών φορέων , ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους , το αναψυκτικό ή το γλύκισμά τους στην πανέμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου.

error: Content is protected !!