ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

X-Factor: Έδιωξε το Βολιώτικο συγκρότημα ο Θεοφάνους – «Δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα»

51
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Οι «Appartia» ήταν ένα από τα τέσσερα συγκροτήματα που είχαν καταφέρει να περάσουν στα lives του X-Factor. Ωστόσο, στην ανακοίνωση που έβγαλε η παραγωγή για την πρεμιέρα των live shows, οι «Appartia» δεν υπήρχαν στον κατάλογο των συγκροτημάτων, ενώ αντιθέτως είδαμε το όνομα των «Άνω Κάτω», οι οποίοι δεν είχαν πάρει καρέκλα στα Chair Challenges.

KEN 1

Στο χθεσινό live, λοιπόν, ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει αναλάβει την ομάδα με τα συγκροτήματα κλήθηκε να εξηγήσει τον λόγο αυτής της αντικατάστασης.

«Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την ανατροπή. Και φυσικά μια ανατροπή δεν θα μπορούσε να αφορά κανέναν άλλον παρά τον Γιώργο Θεοφάνους. Είχαμε μια αλλαγή στην ομάδα των groups. Οι “Appartia” δεν συνεχίζουν στο X-Factor και στη θέση τους επέστρεψαν οι “Άνω Κάτω”. Γιώργο, τα νέα σου…», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Η ανατροπή δεν έγινε για να γίνει, έγινε εξ ανάγκης. Είχαμε ένα συγκρότημα, το οποίο το ενώσαμε με ένα άλλο συγκρότημα και οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές. Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, δεν συμφωνούσαν στο ρεπερτόριο, δεν συμφωνούσαμε μαζί. Δεν έπρεπε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους που το ήθελαν να είναι σε αυτή τη σκηνή;

Είμαι ευχαριστημένος από τους “Άνω Κάτω” γενικότερα. Από την ώρα που σήκωσα το τηλέφωνο και είπα “ελάτε πίσω”. Έκανα λάθος, αλλά θα μου πεις… τώρα το θυμήθηκες; Έκανα λάθος, πειράζει;», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ήταν δική σου πρωτοβουλία αυτή. Παγκόσμια δεν γίνεται αυτό στο format, είναι κάτι δικό σου όλο αυτό», απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Γιατί» και «Άστην να λέει» από τους Άνω Κάτω | Live 1 | X Factor Greece 2019
error: Content is protected !!