Χαιρετίζει την απόφαση του Καραμανλή για ελεύθερη διέλευση στα Τέμπη ο Κολλάτος

kollatos 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την ικανοποίησή της για την απόφαση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να επιτραπεί δωρεάν διέλευση στους κατοίκους των Τεμπών στη νέα εθνική οδό, για όσο θα διαρκέσουν τα έργα στην παλαιά εθνική οδό, εκφράζει η παράταξη του πρώην δημάρχου Κώστα Κολλάτου, “Συνδυασμός Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης: “Χαιρετίζουμε την απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Καραμανλή καθώς και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι βουλευτές του Ν. Λάρισας μετά και απο το κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δ.Τεμπών για την δωρεάν μετακίνηση των δημοτών του Δήμου μας .

Απο την πρώτη στιγμή ο Συνδυασμός Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης και η παράταξη μας μέσα απο τα ΜΜΕ καθώς και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητήσαμε την δωρεάν μετακίνηση των δημοτών του Δήμου μας για όσο διάστημα παραμένει αποκλεισμένη η Κοιλάδα των Τεμπών .Σε αυτή την διεκδίκηση η παράταξη μας ηταν κάθετη αξιώνοντας την ελεύθερη μετακίνηση των δημοτών μας γιατί αφ’ενός δεν υπάρχει εναλλακτική διαδρομή και αφετέρου οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν «χρυσοπληρώσει» το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο πολλάκις τα προηγούμενα 45 χρόνια.

Μένουμε εδώ, σταθεροί στις αξίες μας, δίπλα σε κάθε δημότη που θα χρειαστεί τη βοήθεια, την υποστήριξη ή τη συνδρομή μας.

Παραμένουμε σταθεροί υπηρέτες της αυτοδιοίκησης ενεργώντας πάντα για το καλό του τόπου μας!”

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!