Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)

IMG 0600 bikos relays agwnes
milonas 728x120

Σε μια ιδανική μέρα για αθλητισμό χωρίς ζέστη και με καλές καιρικές συνθήκες, έτρεξαν οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής, συμμετέχοντας στους αγώνες των Βίκος Street Relays.

Την διοργάνωση είχαν ο Δήμος Λαρισαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αθλητική Ένωση Λάρισας Προμηθέας.

Οι εν λόγω αγώνες είναι μία πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που από το 2019 διευρύνεται ακόμη περισσότερο εντάσσοντας και μουσικές εκδηλώσεις στο πρόγραμμά της, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4×1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση στέφθηκε με επιτυχία, με το πρόγραμμα να ανοίγει με τον αγώνα Street Run 5.000μ.

Ακολούθησαν οι αγώνες: Street Relays 4×1000μ., Kids Relays  4X50μ. και 4Χ100μ. και τέλος πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις νικητών Street Relays 4×1000μ. και Street Run 5.000μ.

Την εκκίνηση έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Εκ μέρους του δήμου Λαρισαίων παρέστη ο κ. Μιχάλης Αναστασίου (εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων).

Μετά τους αγώνες περίπου στη 1 το μεσημέρι θα ακολουθήσει live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου, δωρεάν για το κοινό και πάλι στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)Έτρεξαν σε αγώνες στην Κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι το πρωί της Κυριακής (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!