Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των ΚΔΑΠ από την 11η ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης Λάρισας με θέμα “Υγιεινή των Χεριών”

kdap1 TOMY 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς από την 11η ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης Λάρισας η εβδομάδα ενημέρωσης στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων με θέμα <>.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες υγείας της δομής, στα πλαίσια ενημέρωσης και παρέμβασης στο μαθητικό πληθυσμό, επισκέφτηκαν από τις 14/10/2019 έως και τις 18/10/2019 τα τέσσερα ΚΔΑΠ (Φιλιππούπολης, Νέας Πολιτείας, Χαραυγής και ΜΕΑ Νεάπολης) του Δήμου Λαρισαίων, των πλησιέστερων συνοικιών, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά και να τους γνωρίσουν τους κανόνες υγιεινής των χεριών.

Συγκεκριμένα, η παιδίατρος κα Τρελλοπούλου Αμαλία και η νοσηλεύτρια κα Χουστουλάκη Μελανθία, της 11ης ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης, μέσα από διαδραστική ενημέρωση και διαδραστικό παιχνίδι τόνισαν την σημασία της υγιεινής των χεριών και εκπαίδευσαν τα παιδιά στα βήματα του σωστού πλυσίματος των χεριών.

Η 11η ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης Λάρισας στοχεύει στην πρόληψη και στην υλοποίηση προγραμμάτων αγωγής υγείας στο γενικό πληθυσμό. Στα πλαίσια αυτά έχει προγραμματίσει και για τον μήνα Νοέμβριο ανάλογη εκπαιδευτική δράση με θέμα <> στα ΚΔΑΠ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!