Για πρώτη φορά λιμάνι αφετηρίας για κρουαζιέρα ο Βόλος

celestyal15
milonas 728x120

Ο Βόλος επιλέχθηκε για να αποτελέσει λιμάνι αφετηρίας για την εταιρεία Celestyal Cruises, η οποία παρέχει υπηρεσίες κρουαζιέρας. Συγκεκριμένα, το αίτημα των ταξιδιωτικών γραφείων της Μαγνησίας έγινε αποδεκτό από την εταιρεία, η οποία το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες για Κωνσταντινούπολη, Σαντορίνη, Μύκονο, Τσανακαλέ, Μετέωρα με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι του Βόλου.

Ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι που φέτος είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το στρατηγικό μας στόχο προσφέροντας κρουαζιέρες για όλο το χρόνο και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας  τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου”.

”Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των δρομολογίων μας για το 2020 και το 2021, φέρνει τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας σε περισσότερους προορισμούς, προσεγγίζοντας ακόμα περισσότερο το στόχο για προσφορά κρουαζιέρας όλο το χρόνο”, αναφέρει ο Leslie Peden, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής (Chief Commercial Officer), Celestyal Cruises. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εν όψει της αυξανόμενης ζήτησης για χειμερινές κρουαζιέρες, θα πλεύσουμε, για πρώτη φορά το 2020, προς την Αδριατική από τη Βενετία, με σκοπό οι επισκέπτες να μπορούν πραγματικά να ανακαλύψουν τόσο χαρακτηριστικούς, δημοφιλείς προορισμούς όσο και λιγότερους γνωστούς, μακριά από την πολυκοσμία και αποφεύγοντας τη ζέστη του καλοκαιριού. Εξαιτίας της δημοτικότητας που είχαν το φθινόπωρο και την άνοιξη οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων, ‘3 Ήπειροι’ και ‘Εκλεκτό Αιγαίο’ που παρουσιάσαμε, φέτος, θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Μία ποικιλία νέων προορισμών προσφέρονται επίσης, με την κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων, τα μεμονωμένα δρομολόγια κρουαζιέρας και τα αποκλειστικά επταήμερα δρομολόγια, όπως τα ‘Βήματα του Απόστολου Παύλου’, που χαρίζουν στους επισκέπτες μια πλούσια ιστορική και θρησκευτική εμπειρία”.

error: Content is protected !!