Τρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου – Δείτε φωτογραφίες

troxaio volou5
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Βόλου στη Λάρισα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να διαγράψει μία… “τρελή” πορεία, να χτυπήσει πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο και εν τέλει να τουμπάρει.

Από τύχη και λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν είχαμε τραυματισμούς. Ωστόσο, από τον θόρυβο σηκώθηκε στο πόδι ολόκληρη η γειτονιά, σε έναν δρόμο που ουκ ολίγες φορές έχει ποτιστεί με ανθρώπινο αίμα.

Περαστικοί και περίοικοι έσπευσαν να επαναφέρουν το όχημα και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του onlarissa.gr:

Τρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίεςΤρελή πορεία αγροτικού σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Βόλου - Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!