Αχ. Μπέος: Η οικογένειά μου στην Αμερική περιμένει τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

mpeos 1
milonas 728x120

Σε λίγες ημέρες ξεκινά το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ για τη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί στην πειραματική και πρωτοποριακή θεραπεία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των γονιών και συγκέντρωσε ποσό περίπου 3.500.000 ευρώ. Στην πρώτη της συνέντευξη, η Βολιώτισσα μητέρα του Παναγιώτη – Ραφαήλ στο TheNewspaper.gr είχε ζητήσει να δει από κοντά τον Αχιλλέα Μπέο, όπως και έγινε.

Ο Δήμαρχος Βόλου μάλιστα είχε δεσμευθεί μέρος των εσόδων του ποδοσφαιρικού αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο να διατεθούν για την περιπέτεια που περνά ο μικρός Παναγιωτάκης.

Όμως, το απαραίτητο για τη θεραπεία ποσό συγκεντρώθηκε ήδη και δε θα χρειαστεί η κίνηση αυτή, που είχει συγκινήσει την οικογένεια.

Επιπλέον όμως, ο Αχιλλέας Μπέος επικοινώνησε με τα μέλη της οικογένειάς του στις ΗΠΑ, τον αδερφό του και τα παιδιά του και τους εξουσιοδότησε να περιμένουν την οικογένεια και να της προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστεί στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι. “Θέλω να έχετε μερικούς δικούς σας ανθρώπους εκεί” είπε ο κ. Μπέος στη μητέρα του Παναγιώτη – Ραφαήλ, ευχόμενος όλα να πάνε καλά και ο μικρός ήρωας να γυρίσει στο σπίτι του υγιής.

error: Content is protected !!