Ανάρπαστα από τώρα τα δωμάτια ξενοδοχείων στον Βόλο για τα Χριστούγεννα

04
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Μετά από πολύ καιρό, μπορούν να χαμογελούν αισιόδοξα οι ξενοδόχοι του Βόλου και του Πηλίου, αφού πλησιάζει σε ενάμισι περίπου μήνα η περίοδος των Χριστουγέννων. Οι επιχειρηματίες περιμένουν να κάνουν ικανοποιητικούς τζίρους στα καταλύματα τους, αφού πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr ήδη τα περισσότερα πεντάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία στον Βόλο και το Πήλιο έχουν πληρότητα που αγγίζει το 95%, ενώ λίγα δωμάτια ακόμα έχουν μείνει ελεύθερα σε χαμηλότερης κατηγορίας καταλύματα.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί αποδεικνύονται και φέτος, όπως κάθε χρόνο η Μακρινίτσα, η Πορταριά, η Τσαγκαράδα και οι Μηλιές, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ξενοδόχων η συνολική πληρότητα των καταλυμάτων θα αγγίξει το 80%.

Καλή είναι η εικόνα και για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, παρότι ακόμα υπάρχουν πολλά διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία και η πληρότηα φτάνει μόλις το 25%.

Οι τιμές είναι προσιτές και για πιο οικονομικό τουρισμό,αφού για ένα δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο Πήλιο, ένας επισκέπτης θα δώσει περίπου 60 ευρώ τη βραδιά.

error: Content is protected !!