Η Μητρόπολη Δημητριάδος τιμά την επέτειο του «ΟΧΙ»

28102019 oxi
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες του Έπους του ΄40, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος τιμά και φέτος την μεγάλη Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων το διήμερο 27-28/10.

Την Κυριακή 27/10 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα τελέσει στον σολέα την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Την Δευτέρα 28/10 ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει και πάλι σον Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό. Στην Θεία Λειτουργία θα ψάλει η Χορωδία του Ακαδημαϊκού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, υπό την δ/νση του κ. Σάββα Βρεττού.  Στις 11π.μ. ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή, παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών. Αμέσως μετά, θα μεταβεί στο μνημείο των Ηρώων στην παραλία της πόλης, όπου θα τελέσει το Τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων του Αλβανικού Έπους. Στην συνέχεια, θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

KEN
error: Content is protected !!