Βόλος: Πανό ενάντια στις Αμερικανικές βάσεις τοποθέτησαν στο Πανεπιστήμιο μέλη του ΚΚΕ

IMG 2a263628181af01fa6d8d6f046ec4429 V 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μέλη του ΚΚΕ τοποθέτησαν σήμερα το πρωί πανό με συνθήματα ενάντια στην αμερικανική παρουσία του Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

KENT728X100 1

“Οι Αμερικανοί φονιάδες είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή μας! Με ένα γιγάντιο πανό μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τους Βολιώτες να εκφράσουν την κάθετη αντίθεσή τους στην άφιξη του πλοίου “EDURANCE” που μεταφέρει νέες δυνάμεις των ΗΠΑ, που θα αναπτυχθούν στην Ελλάδα και στην Ανατολική Ευρώπη. Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Βόλος και η γύρω περιοχή σε δολοφονικό ορμητήριο πολέμου. Να μην γίνει  η περιοχή μας «μαγνήτης» επιθέσεων και ο λαός του Βόλου, της Μαγνησίας και της Λάρισας στόχος από τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που μαίνονται στην περιοχή μας για τη μοιρασιά της λείας στην ενέργεια και στους δρόμους μεταφοράς. Ανταγωνισμούς από τους οποίους οι μόνοι που κερδίζουν είναι εκείνα τα τμήματα του κεφαλαίου που θα επωφεληθούν από τις ενεργειακές και άλλες συμπράξεις.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στα αμερικανοΝατοϊκά σχέδια και στην ελληνική εμπλοκή. Να ξεσηκωθούν ενάντια στην παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων. Να εκφράσουν με κάθε τρόπο μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς την εναντίωσή τους και να δώσουν μαχητικό αγώνα για:

  • Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική «Συμφωνία Αμοιβαίας Συνεργασίας»
  • Να κλείσουν οι αμερικανοΝατοϊκές Βάσεις στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα
  • Καμιά συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό
  • Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
  • Αλληλεγγύη στο συριακό λαό.”
error: Content is protected !!