Ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα!

ΜΑΜΟΥΡΗΣ 1024x480
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Μία ανακοίνωση διάψευσης, μίας είδησης που ποτέ δεν υπήρξε, έκανε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο Ζήσης Μαμούρης, θέλοντας να διαψεύσει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr που έκανε λόγο για το… “κράξιμο” του Αχιλλέα Μπέου κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, στον αντιπρύτανη που αντικαθιστούσε τον κ. Μαμούρη, σχετικά με το πανό του ΚΚΕ που επί μία εβδομάδα είναι κρεμασμένο στο κτίριο Παπαστράτου δήλωσε: «ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήσης Μαμούρης δεν συναντήθηκε με τον κ. Αχ. Μπέο, Δήμαρχο Βόλου στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και ουδέποτε υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα διαψεύδονται κατηγορηματικά».

Κανείς βέβαια δε μίλησε για διαπληκτισμό. Τα “πυρά” ήταν μόνο από την πλευρά του δημάρχου Βόλου, αφού ο αντιπρύτανης δεν απάντησε. Οπότε, δεν ξέρουμε τι ακριβώς διαψεύδει ο κ. Μαμούρης.

Εντύπωση όμως προκαλεί, οτι για την αιτία του “επεισοδίου” ο κ. Μαμούρης δεν κάνει κουβέντα! Τον ενοχλεί η δημοσιοποιήσης του φραστικού επεισοδίου, αλλά δεν τον ενοχλεί που ένα τεράστιο πανό ρυπαίνει με υβριστικά συνθήματα το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας!

Προφανώς, η συζήτηση δεν τον βολεύει, και αποφάσισε με μία ανακοίνωση να αποπροσανατολίσει τη κουβέντα.

Κύριε Πρύτανη, χρωστάτε μία απάντηση στην τοπική κοινωνία. Κάνετε κουμάντο στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο ή όχι;

Δέχεστε την ανάρτηση οποιουδήποτε πανό στα κτίριά σας ή μόνο του ΚΚΕ;

Εκφράζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η φρασεολογία του πανό και η ενέργεια αυτή ή όχι;

 

error: Content is protected !!