«Στο λεπτό» με τον Κώστα Λάμπρου

φωτό 1
stergiou
728x110 3

Ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Λάμπρος απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό του!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι να…συνεχίσουν την ειλικρινή τους προσήλωση για την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι σχεδόν καθημερινά

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… να μπλέξω με ανούσια γραφειοκρατική διαδικασία την άχρηστη χαρτούρα την απεχθάνομαι. Μάλιστα εντυπωσιάστηκα προχθές όταν χρειάστηκε να εκδοθεί ταυτότητα για τον μικρό μου γιο, που με ευγένεια, απόγευμα, χωρίς ραντεβού, χωρίς χαρτιά, ατελώς, εκδόθηκε από τις υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας, άμεσα, το δελτίο ταυτότητος του! Υποδειγματική διαδικασία σε δημόσιο φορέα!

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Ο Πολιτισμός στην πολιτική βοηθά τη συνέργεια, παράγει έργο και κοινωνικά δρώμενα ουσίας!

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… ο γιός μου και η οικογένειά μου!

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι…η ευθύτητα των απόψεών μου και του χαρακτήρα μου, δεν έχω και δεν θέλω να κρύψω κάτι, είμαι πάντοτε ειλικρινής, ανοιχτό βιβλίο όπως λένε και οι φίλοι μου!

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… η αλήθεια είναι πως δεν μετανιώνω γι’ αυτά που έχω κάνει αλλά γι’ αυτά που δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη, τώρα πια ωρίμασα!

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Την αχαριστία είναι ανίκητη, κάτι σαν την βλακεία!

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Με την παραγωγή, είναι απίστευτο το συναίσθημα, όταν γεύεσαι τους καρπούς του κόπου σου!

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… θα κλέψω ατάκα φίλης μου «πολυμήχανος και αποτελεσματικός»

 

 

 

error: Content is protected !!