Στην έκθεση πινάκων της 1ης Στρατιάς το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

eyzonikh1 3oesperino epal 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας επισκέφτηκαν την 1η Στρατιά Λάρισας και παρέστησαν στα εγκαίνια της έκθεσης πινάκων με θέμα  «Η Ευζωνική στολή – Η Ιστορική διαδρομή της μέσα από 40 έργα του Γιάννη Μυλωνά», που φιλοξενήθηκε στην «Αίθουσα Τιμών ΑΝΤΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ».

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην έκθεση πινάκων της 1ης Στρατιάς το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

Μετά τον Αγιασμό που ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας είχαν την ευκαιρία να τύχουν ιδιαίτερης ξενάγησης από την υπεύθυνη αξιωματικό κα Δήμητρα Ψυχογυιού, η οποία με τη χρήση διαφανειών και με την εξαιρετική παρουσίασή της καθήλωσε τους παρακολουθούντες.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς κ. Κωνσταντίνο Φλώρο και το Επιτελείο του για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους, καθώς και στον Ταγματάρχη κ. Νικόλαο Κουκόσια, με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν όλες οι επαφές και συνεννοήσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της επίσκεψης.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!