ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπέος κατά Αποστολάκη – Φάμελου για το «λουκέτο» στον ΧΥΤΑ: Ένα μηδέν είστε, σας τιμώρησε ο κόσμος

beos 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο θέμα της έκθεσης υπαλλήλου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για “λουκέτο” στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων του Βόλου αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Βόλου.

KEN 2

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε τόσο στον επικεφαλής της παράταξης που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ “Μαζί για τον Βόλο”, όσο και στον τέως Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, ενώ δεν παρέλειψε να… “στολίσει” τον τέως Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.

Στη διάρκεια της παρέμβασής του ο κ. Μπέος ανέφερε: “Είναι ένας νεαρός, που θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική. Μυρίστηκε οτι είναι ταλέντο. Είχε άμεση συνεργασία και ήταν υποχείριο του Πουλάκη. Αυτού του ανθρώπου που δε δούλεψε ποτέ. Που είχε ένα τσιμπούκι και κοίταζε τον ουρανό να βγάλει ιδέες. Και κοιτούσε πως θα στοχοποιήσει τον Μπέο. Χρησιμοποίησε τον μικρό Ιάσονα με αντάλλαγμα να του δώσει το χρίσμα λες και οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο. Τον έβαλε να κάνει μήνυση για αντιποίηση αρχής σε μένα. Έχασαν κατά κράτος ο,τι και αν έκαναν. Με εμένα έχουν εμπάθεια. Αλλά ο θεός με έστειλε. Ταλαιπωριόσασταν τόσα χρόνια. Έχασαν τις συναλλαγές, το αλισβερίσι. Οι ίδιοι ήταν συνέχεια, με άλλα πρόσωπα. Κι έβαλαν τώρα, τον κ. Αποστολάκη, να κάνει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία της Λάρισας, να την κοινοποιήσει στο Υπουργείο Εσωτερικών για να κάνει ζημιά. Σε αυτή τη ζωή κ. Αποστολάκη να έχεις αξιοπρέπεια είναι σπουδαίο πράγμα. Και όχι να σπρώχνεσαι από τύπους όπως ο Πουλάκης, γιατί δε θα έχεις μέλλον στη ζωή.

Ήρθε λοιπόν μία υπάλληλος, συγγενής το Φάμελου, άλλο “φρούτο αυτός” και διέταξε μία προκαταρκτική εξέταση και έβγαλε με λάθος στοιχεία ό,τι γούσταρε. Έκανε έκθεση να κλείσει ο ΧΥΤΑ. Και άμα κλείσει θα γίνει ο Βόλος Άργος και Κέρκυρα.

Δε ντρέπεστε; Καλά ο Μπέος. Η πόλη τις σας φταίει; Ένα μηδέν είστε και σας τιμώρησε ο κόσμος. Από ανθρώπους σαν εσάς δεν έχασα ποτέ. Δε σας βλέπω.

Έκανε αυτή η κυρία έκθεση με ανύπαρκτα στοιχεία. Την παίρνει τώρα πίσω γιατί γίνονται μηνύσεις και ιστορίες.” σημείωσε ο δήμαρχος Βόλου.

 

error: Content is protected !!