Τον πήρε στον… μεζέ και η Δωροθέα Κολυνδρίνη! – «Απαιτείται συμπόνοια για τον Βασιλάκη Καΐλα»

086218b2ac4369b7cefd2acbee0be8b1 XL 1
milonas 728x120
Ξέσπασε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας εναντίον ενός δημοσιογράφου του Βόλου, τον οποίον και χαρακτηρίζει “Βασιλάκη Καΐλα”! Μάλιστα, αποκαλύπτει οτι ο εν λόγω δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης blog, ζήτησε ρουσφέτι για στενό του συγγενικό πρόσωπο και επειδή το αίτημά του δεν ικανοποιήθηκε από την Περιφερειακή αρχή, εκείνος έχει εξαπολύσει εναντίον της συκοφαντικές επιθέσεις.
Συγκεκριμένα, η Δωροθέα Κολυνδρίνη, χωρίς να τον κατονομάσει, αλλά φωτογραφίζοντάς τον επαρκώς, αναφέρει:
“Εκ των ων ουκ ανευ:
-δε θεωρειται διαλογος η παραβιαση και το σπασιμο πορτας και δη αδειου γραφειου ,εξον αν επιθυμουσατε να συνομιλησετε με τα φαντασματα που μονιμα βλεπετε!
– καθε δραση εχει και το τιμημα της.Ο καθεις κρινεται…εκ των αποτελεσματων του!
-η ατυχης  προσπαθεια ηρωοποιησης και δη μετουσιωσης σε Ρομπενς των Δασων κατέληξε στην καλύτερη των περιπτώσεων σε ταυτοποίηση σας με το Βασίλη Καίλα!
– (ασχετο με τα προηγουμενα αλλα συναφες με το αηττητο του απυθμενου αμοραλισμου) δημοσιογράφος που κάθεται και κάνει copy paste τις ειδήσεις των συναδέλφων του ή την τροφή που εμείς του δίνουμε για να χορτάσει , πληγωμένος από το ανικανοποίητο ρουσφετιού που διακαώς ζητούσε για συγγενικο του πρόσωπο , μέχρι να το πάρει απόφαση πως έληξε καθότι η αξιοκρατία έτσι επέβαλε, καλά θα κάνει να πάψει να γίνεται γραφικός και εμμονικός, γιατι χάνει και την ελαχιστη εναπομείνασα ρανίδα αξιοπρέπειας.. .Και το λεω με αγάπη γιατι είναι πολλαπλά τα χτυπήματα που δέχεται και απαιτειται συμπονοια! Φίλε ταχύτατα την αυτοκριτική σου! Μην ακολουθεις πεπατημένη που οδηγεί σε ολισθήματα! Αυτά προς στιγμήν …και έχει ο θεός ! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.! Λόγο και γραφίδα έχουμε ΟΛΟΙ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ SELFΙΕ NA ΟΜΟΡΦΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ! ΟΛΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ! Ε ΜΑ…”
Με την παραπάνω ανάρτηση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας έρχεται στην επιφάνεια ο βόρβορος διαπλοκής που υπήρχε τόσα χρόνια μεταξύ πολιτικής εξουσίας και δημοσιογράφων στην πόλη. Ρουσφέτια, χατίρια, ακόμα και αναβαθμίσεις δημοσίων υπαλλήλων όταν “ετύγχανε” αυτές να είναι σύζυγοι δημοσιογράφων και πολιτευτών, αλλά και δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι σε ορισμένες περιπτώσεις.
Πρόκειται πάντως, όπως όλα δείχνουν για το ίδιο πρόσωπο, που διαχρονικά και περισσότερο από άλλοτε, τώρα, ασκεί έντονες πιέσεις σε δημάρχους της Μαγνησίας, προκειμένου να τον “τακτοποιήσουν” ως αργόμισθο σε κάποιο γραφείο τύπου…
error: Content is protected !!