Επίσκεψη Πολωνών μαθητών – Η Electronet Β.Κ. Καζάνα γίνεται κέντρο βιωματικής μάθησης!

132 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

Το δικό μας κατάστημα, η Electronet Β.Κ. Καζάνα γίνεται κέντρο βιωματικής μάθησης για μαθητές του εξωτερικού στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Placement!

Οι μαθητές τεχνικού σχολείου της Πολωνίας, με ειδικότητα IT που αφορά στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, επισκέφθηκαν το καλύτερο κατάστημα της πόλης μας την Electronet Β.Κ. Καζάνα για να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας και πώς αυτή βρίσκει εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Οι Πολωνοί μαθητές συνοδευμένοι από τους καθηγητές τους, συνομίλησαν με το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, συζήτησαν τις προοπτικές εξέλιξης της τεχνολογίας, τις ανάγκες που συνεχώς δημιουργούνται και σύγκριναν τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρουσιάζονται σε Ελλάδα και Πολωνία.

Επίσκεψη Πολωνών μαθητών - Η Electronet Β.Κ. Καζάνα γίνεται κέντρο βιωματικής μάθησης!

Οι άνθρωποι της Electronet Β.Κ. Καζάνα, ενημέρωσαν τους μαθητές για τα ελληνικά δεδομένα ενώ εκείνοι με τη σειρά τους είδαν στην πράξη πώς λειτουργεί ένα μεγάλο κατάστημα τεχνολογίας στη χώρα μας, γεγονός που αποτέλεσε μια εκπληκτική εμπειρία για αυτούς λίγο πριν βγουν στο στίβο της ζωής.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!