Οργή και θλίψη: Αστυνομικός συλλαμβάνει μικροπωλητή ομπρελών

2759851
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 13:08

Περαστικός κατέγραψε ένα  σπαρακτικό βίντεο που προκαλεί οργή εγείρονται ερωτήματα για την ακαμψία και την υποκρισία της ΕΛ.ΑΣ.  Ένας άνδρας ξενικής καταγωγής που πουλούσε ομπρέλες παρακαλεί τον  αστυνομικό που τον συνέλαβε εχθές να τον αφήσει ελεύθερο πέφτοντας στα πόδια του και κλαίγοντας σαν μικρό παιδί. 

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο σημείο προτρέποντας τον αστυνομικό να μην τον πειράξει και να τον αφήσει να φύγει χωρίς να συλληφθεί. 

Ο αστυνομικός ανένδοτος του περνάει χειροπέδες, ενώ λίγο μετά καταφτάνουν και ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον μικροπωλητή με τις ομπρέλες.

Ένας χρήστης του Facebook ανήρτησε το παρακάτω video με το εξής σχόλιο: «”Θα κοιμηθούμε ήσυχοι απόψε” Μπάτσοι αντί για πρεζέμπορες μαζεύτηκαν στο μετρό να συλλάβουν έναν μετανάστη που πουλούσε ομπρέλες μια μέρα που εξ αιτίας της βροχής ο κόσμος που έβγαινε από το μετρό τις είχε ανάγκη.

Ο άνθρωπος σπάραζε, σπάραζε κανονικά και του φιλούσε τα πόδια, ένας άνθρωπος σπάραζε και έπαθε αμόκ από τον φόβο και οι άλλοι του έβαζαν χειροπέδες ρε μαλάκα μου. Ντροπή γαμώ τα μυαλά σας, ντροπή ρε γαμημένοι, τα πόδια σας φιλούσε ρε»


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 14:01

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!