Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)

xr1 xr 780x405
milonas 728x90 1
728x110 1

Ο μικρός Χρήστος από τη Λάρισα δίνει μάχη για την ζωή του, εδώ και πέντε χρόνια, καθώς νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές και έχει κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπείες!

Δυστυχώς για τέταρτη φορά θα πρέπει να ανέβει μια ακόμη ανηφόρα, καθώς υποτροπίασε (υπάρχουν και άλλες εστίες) για τέταρτη φορά και θα χρειαστεί εκ νέου να χειρουργηθεί.

Η οικογένεια του μικρού μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και εξόδων στην Αθήνα, αδυνατεί να το καλύψει.Θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για την εγχείρηση του μικρούλη.

Ήδη πολλοί Λαρισαίοι και όχι μόνο έχουν κοινοποιήσει στα σόσιαλ μίντιά τους την περιπέτεια του μικρού και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση.

Όποιος μπορεί και θέλει να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια του Χρήστου μπορεί να κάνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας: Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5530070968522 . Δικαιούχος: Παναγιώτης Κωστόπουλος του Χρήστου (ο πατέρας του μικρού). Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μεταφορά ηλεκτρονικά Iban: GR 0501725300005530070968522 Δικαιούχος KOSTOPOULOS PANAGIOTIS. Για τους κατοίκους του εξωτερικού το SWIFT-BIC είναι PIRBGRAA.

Ήδη αρκετοί διάσημοι όπως ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν σταθεί στο πλευρό του μικρού Χρήστου.

Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)Ο μικρός Λαρισαίος ήρωας, Χρήστος, χρειάζεται την βοήθειά μας – Μάχεται με πολύ σοβαρή ασθένεια (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!