ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Ο διάσημος χορευτής Στέφανος Δημουλάς στην εκπομπή «Βολιώτες του Κόσμου» του TheNewspaper.gr – Δείτε το πρώτο επεισόδιο

STEFANOS DIMOULAS 1

Από τη χορευτική ομάδα του Βόλου μέχρι τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου ο Βολιώτης βραβευμένος χορευτής Στέφανος Δημουλάς, μόλις στο 25ο έτος της ηλικίας του, έχει ήδη γράψει λαμπρή καριέρα στην παγκόσμια χορευτική σκηνή.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η δημοσιογράφος Μαριάννα Μπουντούρη τον συνάντησε στη Royal Opera House του Λονδίνου, όταν μόλις είχε τελειώσει τις παραστάσεις του στην όπερα «La Traviata» του Verdi.

Τι άλλαξε έκτοτε; Πολλά.

Ο πολυτάλαντος χορευτής Στέφανος Δημουλάς, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του γνωστού αγγλικού περιοδικού Attitude, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεχώς εξελισσόμενου επαγγελματία. Ήδη συμμετέχει ως Πρωτοχορευτής στο ρόλο του «Dragonfly» στην καινούρια παραγωγή της Εθνικής Όπερας της Ουαλίας «The Cunning Little Vixen» του Leoš Janáček.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σύντομα θα ξεκινήσει πρόβες για τον διάσημο χορογράφο Arthur Pita στην παραγωγή του “Το κορίτσι με τα σπίρτα’’ στο Sadler’s Wells Theatre του Λονδίνου, ενώ έχει συμμετάσχει και στην καινούρια Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M η οποία αναμένεται να προβληθεί κυρίως στη Βόρεια Ευρώπη.

Ο Στέφανος Δημουλάς μας συστήνεται στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ THENEWSPAPER.GR ΣΤΟ YOUTUBE 

 

error: Content is protected !!