Συναγερμός σήμανε για την ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα

2761048
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 23:03

Zougla Newsroom

Συναγερμός πριν από λίγη ώρα μια ανάσα από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν το σπίτι του υπουργού ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης για «επεισόδιο και ένταση μεταξύ ατόμων».

Αμέσως έγινε μεγάλη κινητοποίηση καθώς εκείνη την ώρα κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε και αν πρόκειται για  περιστατικό από κάποιους που ήθελαν να «μετρήσουν» χρόνο και τρόπο αντίδρασης των αστυνομικών.

Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις αστυνομικών που υπήρχαν εκείνη την ώρα κατευθύνθηκαν προς την συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου και Λυκούργου και λίγο αργότερα ενημέρωναν το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι όντως υπήρχε ένα επεισόδιο που όμως δεν είχε να κάνει με το σπίτι του κυρίου Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 5-6 άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αιτία του τσακωμού ήταν η κλοπή μιας μοτοσικλέτας για την οποία φέρονται να κατηγορούν ο ένας τον άλλο. Τελικά, τα άτομα αποχώρησαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί χωρίς, μέχρι αυτή την ώρα, να έχει γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 23:07

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!