Αντιδρά στην έλευση προσφύγων η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας – Έκτακτη σύσκεψη στο Επιμελητήριο (φωτο)

IMG 20191104 184803 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την αντίδρασή της απέναντί στη φιλοξενία προσφύγων από ξενοδόχους στο νομό εκφράζει η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας μέσω έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιεί στο Επιμελητήριο Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας.

Αντιδρά στην έλευση προσφύγων η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας - Έκτακτη σύσκεψη στο Επιμελητήριο (φωτο)Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ηλίας Ευσταθίου σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr τόνισε πως οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων διαθέτουν συμβόλαια με εταιρείες του εξωτερικού, τα οποία είναι βέβαιοι πως θα ακυρωθούν μόλις αυτές ακούσουν για την έλευση των μεταναστών στην περιοχή.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όπως ανέφερε οι συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι από τις λίγες φορές που έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια για τη συνέχιση του τουρισμού στην περιοχή.

Αντιδρά στην έλευση προσφύγων η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας - Έκτακτη σύσκεψη στο Επιμελητήριο (φωτο)«Οι πολιτικές αρχές σφυρίζουν αδιάφορα λογαριάζοντας το πολιτικό κόστος και εμείς θα πληρώσουμε το κόστος  του πολιτικού κόστους», κατέληξε ο. Ευσταθίου. Τέλος, ειδική αναφορά έκανε για τον κόμβο του Πυργετού, έργο που παραμένει ανολοκλήρωτο.

Μέσω της σημερινής σύσκεψης θα αποφασιστούν και οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν στη συνέχεια.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!