Δήλωση Καπούλα για το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΤΕΕ: Δεν περισσεύει κανείς

nansykapoula
stergiou
fotou
728x110 3

Με δήλωσή της, μετά την άνετη επικράτηση της ΔΚΜ, της οποία ηγείται, η Νάνσυ Καπούλα αναφέρει:

728X100 3

Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, όπου η παράταξη μας ΔΚΜ πέτυχε να πραγματοποιήσει ρεκόρ στην ιστορία του ΤΕΕ Μαγνησίας, καταλαμβάνοντας ποσοστό 49,85%. 

Προσωπικά ευχαριστώ επίσης και τους 228 συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους, δίνοντας μου ποσοστό πάνω από το 66% των ψήφων της ΔΚΜ.

Η ψήφος εμπιστοσύνης για να συνεχίσει την πορεία της στο σχεδιασμό που έχει χαράξει η ΔΚΜ Μαγνησίας σύμφωνα και με τα  εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, αποτελούν μονόδρομο που πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά και απαρέγκλιτα.

Η συνταγή είναι γνωστή σε όλους μας: δεν περισσεύει κανείς, η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι οι πυξίδες μας, πέρα από κάθε ιδεολογική και συνδικαλιστική προσέγγιση.

Με σύμπνοια, ομόνοια, ομοψυχία και κοινές δράσεις καλούμαστε να  αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε στο επάγγελμά μας.

Με την άριστη συνεργασία που έχουμε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό και όλα τα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συνεχίζουμε για τη επόμενη ημέρα. Αυτή που ανήκει σε όλους τους μηχανικούς.

error: Content is protected !!